Belediye İş İlanları

Ardahan Belediyesi Personel Alımı ve 2023 KPSS’siz Memur İşçi İlanları

Ardahan Belediyesi personel alımlarına 2023 yılında da devam ediyor. KPSS’siz Memur, İşçi, Personel alımları için duyurular yayınlayan Ardahan Belediyesi, belediye bünyesinde birçok iş pozisyonu bulundurmaktadır. Personel maaşlarından çalışma şartlarına kadar tüm detaylar sayfamızda!

Ardahan Belediyesi personel alımı 2023 yılının geri kalanında da yapılmaya devam ediyor. Memur, işçi ve Personel alımı yapılan pozisyonlara iş başvurusu yapmak için sitemizde yer alan Ardahan Belediyesi İş Başvurusu Formu‘nu doldurarak, tercih ettiğiniz iş pozisyonları için müracaatta bulunabilirsiniz.

Ardahan Belediyesi iş ilanlarını yakından takip ediyor fakat, “Ardahan Belediyesi iş başvurusu nasıl yapılır?” Gibi soruların yanı sıra, personel alımı yapılan pozisyonlarla ilgili bilgi almak istiyorsanız eğer Ardahan Belediyesi ve iş başvurusu süreci ile ilgili tüm detaylara yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.

Ardahan Belediyesi Personel Alımı
Ardahan Belediyesi Personel Alımı ve İş Başvurusu

Ardahan Belediyesi iş ilanları 2023 yılında da devam ederken Türkiye içerisindeki birçok belediyenin, yılın belirli zamanları içerisinde bünyelerinde bulunan boş meslek alanlarını yani personel ve işçi açıklarını doldurmak adına hem internet hem de farklı medya araçları aracılığıyla duyurular yaptığını ve adayların başvurularını beklediğini bildirdiğini söyleyebiliriz.

Bu anlamda baktığımızda, bu boş pozisyonların doldurulması adına birçok kişinin başvuru yaptığını söyleyebiliriz. Bunun sebebi ise devlete bağlı olarak çalışmanın kişiye sağlayacağı yararlardır. Aynı şekilde düzenli bir gelir seviyesi ve belirli çalışma saatlerinin yanında bazı haklardan da bahsedebiliriz.

Devlete bağlı olarak çalışmanın size sağlayacağı yararlar içerisinde öncelikle yıllık ve haftalık izin hakkı, ücretli izin hakkı, AGİ hakkı, kıdemli tazminat hakkı, ihbarlı tazminat hakkı, sağlık hakları ve sigortalı olarak çalışma hakkı sayılabilecektir.

Ardahan Belediyesi İş İlanları

Ardahan Belediyesi işe alımlar devam ederken bilmeniz gereken en önemli durum, tüm işçi açıklarının belirli şartları sağlayan adaylar ile doldurulacağıdır. Buna göre şu an Ardahan Belediyesi’nde bulunmasa da nitelikli personel alımları ilgili bölümlerden alınacak diplomalar veya almaya hak kazanılmış sertifika veya belgeler ile yapılacaktır.

Aynı anlamda belirli sözlü mülakatlar talep edilebileceğinden de bahsetmek gerekir.
Bunun yanında özellikle zabıta ve bekçi gibi alanlar devletin bu alanlar için özel olarak uygulamaya koyduğu sınavlardan alınacak olan geçerli notlar ile alım yapmaktadır. Aynı şekilde iki yılda bir olacak şekilde düzenlenen KPSS sınavından da geçerli not almanız, bazı bölümler için beklenebilmektedir.

Bunlar dışında kalan ve niteliksiz eleman alımı yapan meslek grupları ise öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanızı, sabıka kaydınızın bulunmamasını, en az ilkokul mezunu olunmasını yani okur yazar olmanızı ve elbette kamu hizmetlerinden men edilmemiş olmanızı gerektirir.
İlgili meslek bölümü için bu şartları sağladığınız takdirde istediğiniz meslek grubuna başvuru yapmanız da mümkün kılınacaktır.

Ardahan Belediyesi Personel Alımı İlanları

Ardahan Belediyesi personel alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların bilmesi gereken en önemli detaylar, her meslek grubu için belirlenen kadro sayıları ve nitelikli adayların seçileceği hususudur. 2023 yılında gerçekleştirilecek işe alımları kapsamında Ardahan Belediyesi, aşağıdaki meslek gruplarına personel alımı yapacaktır:

  • Güvenlik Görevlisi
  • Temizlik Elemanı
  • Büro Elemanı
  • İşçi
  • Memur
  • Şoför
  • Bekçi
  • Zabıta
  • Park ve Bahçe Görevlisi
  • Çaycı

Başvuru yapacak adayların, ilan edilen pozisyonlara uygun niteliklere sahip olmaları gerekmektedir. Ardahan Belediyesi, kadrolarını nitelikli ve deneyimli personellerle doldurmayı hedeflemektedir. Başvuru süreci ile ilgili tüm ayrıntılı bilgiler ve başvuru şartları belediyenin resmi web sitesinde yer almaktadır.

Ardahan Belediyesi personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adayların dikkat etmesi gereken bir diğer önemli nokta, başvuru sürecinde istenen belgelerin eksiksiz olarak sunulmasıdır. Başvuru sürecinin tamamlanması ve değerlendirmeye alınması için istenen tüm belgelerin doğru ve eksiksiz bir şekilde sunulması gerekmektedir.

Ardahan Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ardahan Belediyesi iş başvurularını hem internet üzerinden doldurulan formlar hem de Ardahan Belediye Binası içerisinde doldurulan formlar arasından kabul etmektedir. Bu anlamda hem kimliğinizi belirten hem de niteliklerinizi sergileyen evrakları da yanınızda bulundurmanız gerekecektir.
Böylelikle kolayca devlete bağlı olarak çalışma fırsatı elde edebilirsiniz.

Ardahan Belediyesi personel alımlarına ayırdığımız yazımızın sonlarına gelirken, memur alımlarından işçi ilanlarına, personel alımı yapılan iş pozisyonlarından iş başvurusu sürecine kadar detaylı bir rehber hazırlamaya çalıştık. Ardahan Belediyesine bağlı ilçe belediyelerine ait iş ilanlarına aşağıdaki tablomuzdan ulaşabilir, tercih ettiğiniz belediye ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Ardahan Belediyesi İlçe Belediyeleri İş İlanları 
Ardahan Çaldıran Belediyesi
Ardahan Damal Belediyesi
Ardahan Göle Belediyesi
Ardahan Hanak Belediyesi
Ardahan Posof Belediyesi

Ardahan Belediyesi Sıkça Sorulanlar

Ardahan Belediyesi Hangi Partiden?
Cumhuriyet Halk Partisi – CHP
Ardahan Belediyesi Başkanı Kim?
Ardahan Belediyesi Web Sayfası
https://www.ardahan.bel.tr
Ardahan Belediyesi Duyurular
Duyurular Sayfası
Ardahan Belediyesi Haberler
Ardahan Haberler
Ardahan Belediyesi İletişim
  • Kaptanpaşa Mah. İnönü Cad. No:27 Merkez/Ardahan
  • +90 (478) 211 66 28
  • +90 (478) 211 45 24
  • [email protected]

alpdulger

Daha internetin bilinmediği zamanlardan bu yana, iş dünyasında ki firmalara danışmanlık hizmeti veren uzman çalışma arkadaşlarımızla birlikte, heyecan verici ve uzun soluklu bir maratona Personelalimi.web.tr ile giriş yaptık.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu